Zoeken in deze blog

Bespreking in zicht

... maar nog niet gepubliceerd.

De volgende boeken, hier op alfabetische volgorde, liggen te wachten op bespreking:

Borms, Aernout. Centsprenten, massaproduct tussen heiligenprent en stripverhaal. Ligt al ruim een jaar op bespreking te wachten.

Dis, Adriaan van. Ik kom terug. Verdient bespreking. Maar of-ie er ooit komt...

Fan Brothers, The. De tuinman van de nacht. Eind augustus 2017 ontv., wegens Verborgen talenten (aanvulling website). Ga ik ook voor dit blog bespreken.

Challoner, Jack. Alles over virtual reality. Februari 2018 ontv.

Geest, Simon van der. Per ongelukt! CPNB. Begin oktober ontv. Niet zo'n heel bijzonder verhaal, maar misschien daarom toch een bespreking. 't Is wél het kinderboekenweekgeschenk 2015...

Hofman, Wim. We vertrekken zodra het licht is. Febr. 2021 ontv. Een echte Hofman.

Houben, Annemieke. Vieze liedjes uit de 17e en 18e eeuw. Ligt al een jaar op bespreking te wachten.

Kapelle, Jeroen. Zwart; Sambo, Tien kleine negertjes, PijpjeDrop, Pompernikkel en anderen; het beeld van de zwarte mens in de Nederlandse illustratiekunst 1880-1980. Ligt al ruim een jaar op bespreking te wachten.

Kunst, Marco. Pulletje. Ontv. april 2018.

Lepoutre, Elle, en Marianne Eijgendaal. Eilandgekte. Ontv. juni 2019 op verzoek auteur. Wordt niet besproken, want ik houd niet van negatieve recensies, tenzij er een pretentie moet worden doorgeprikt en dat is hier niet zo.

Linders, Joke, & Janneke van der Veer. De uitgever is mijn beste vriend, dacht Han G. Hoekstra. De Eierland Pers, november 2014. December 2014 aangevraagd, maar recensie-exemplaar geweigerd. 'Bij een bibliofiele POD-uitgave is de oplage laag en zijn de kosten hoog. Tegen deze achtergrond is besloten geen recensie-exemplaren te verstrekken.' Tja, jammer dan.

Marvin, Liz, & Greg McLeod. Het geheime leven van dieren. 26-1-2021 ontv.

McCarney, Rosemary, met Plan International. Iedere dag is Malala Dag, 27-11-2014 ontvangen. Dat schiet niet op en dat zegt iets over het boek. Maar toch, binnenkort...

Smy, Pam. Thornhill. Eind augustus 2017 ontv.

Stach, 1e nummer. Febr. 2021 ontv.

Stewart-Sharpe, Leisa. Blauwe planeet. Febr. 2021 ontv.

Swagerman, Nadine. Maar ik ben jou niet. Nov. 2020 ontv. (digit.)

Tikken tegen de maan, 50 kindergedichten uit Nederland en Vlaanderen. Verzameld door Joke van Leeuwen. Ligt al ruim een jaar op bespreking te wachten.

Verroen, Dolf. Ik ga weg. Nov. 2020 ontv.

Wassenberg, Sabine. Het Onwijs Grote Filosofie Doeboek. April 2020 aangevraagd.

Ja, die maanden schieten voorbij - en soms gaan andere boeken of onderwerpen voor, zoals blijkt uit het overzicht wel besproken titels.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten